Floorball
under
Parasport Danmark
   

Special Olympics festival 2024 i Frederikshavn

Den 24-26. Maj 2024 var det atter special olympicsfestival denne gang i Frederikshavn.

Der var rekord stor tilmelding og man lukke for tilmeldingen før tid, da 1200 var tilmeldt. Til floorballturneringen var der tilmeldt 12 hold.

Oprindelige skulle der måde have været 3mod3 og 4mod 4 turnering. men det det endre med der kun var 2 3mod3 hold, blev de lavet om til 4mod4 hold, men hjælpe fra målmænd fra de de andre klubber. Der deltog 2 finske hold, 2 fra Herning, Ålborg (det med ene lånte lidt spillere fra Frederikshavn og Thisted), Haslev og Ulbølle, samt 1 hold fra Haderslev og Thisted. Derudover deltog et hold fra Bofællesskab Øst under divisioneringen.

Der blev lavet 2 puljer af 6 hold, for man først spillede test kampe af 4 minutter. Herefter var man sikker på holdene var placeret rigtig i forhold til deres niveau. De 2 finske hold spilede med i den bedste pulje, men i deres egne medalje række. Herefter spillede man den rigtige turnering, hvor holdne mødes en gang hvor man spillede 2x8 minutter.

Efter kampene spillede Frederikshavns blackhawks ligamestre i Herre rækken en kamp i med et fælles finsk hold i 2x10 minutter. Her vandt Frederikhavn 7-4. og så mødte Special olympics bruttolandsholdstruppen Frederikshavn Ligamestre i Damerækken i kamp på 2x10 minutter, som Frederikshavn vandt 6-3.

Du kan resultater fra stævnet ved at klikke her

Du kan se billeder fra stævent ved at klikke her