Floorball
under
Parasport Danmark

VI-KA deltog i Malmø Open 2020

Fredag d. 7. februar dog et floorball hold fra VI-KA Thisted imod Malmø, de havde taget Mikkel Haubro Floorballklub med til dette floorball stævne. De havde indkvateret sig i nogle hytter på en Campingplads.

Lørdag Morgen startede selve floorball turneringen. Der var tilmeldt 3 hold i 1 division og 14 hold i 2 division, og 8 hold i 3. division. VI-KA havde meldt sig til i 2. division. Arrangørerne valgte at slå 1 og 2 division sammen. Det blev så 2 puljer med henholdsvis 9 og 8 hold. VI-KA røg i pulje 2 og skulle så spillede imod de 7 andre hold. Der blev spillet kampe agf 2x10 minutter med max 3.minutters pause imellem kampene. Der blev spillet i en stor hal med 4 baner. Det var lavet sådan at alle hold i puljen spillede samtidig på de forskellige baner. Så man kunne i kke nå at se sine modstandere and før man mødte dem i kamp.

Det víste sig at niveauet i 2. div. er steget en del de sidste år. Så der var ingen nemme kampe. Lørdag blev der spillet 5 kampe. Det blev desværre til 5 nederlag på henholdsvis 3-10 3-12 2-17 1-14 og 1-8. Men spillerne tog det pænt og kæmpede igennem til sidste fløjt. Der var tilfredshed med dog at have fået scoret i alle kampe. Når det ikke var kampe blev noget af tiden brugt på at se de andre hold i kampe. De svenske spillere har en imponerende teknik og præsision i deres skud.

Søndag var der 2 puljekampe tilbage. Den første blev til den første sejr på 6-3. Den næste kamp var lidt frygtet. Det var nemlig imod puljens eneste 1 divisions klub, som havde vundet 20-0 i forrige kamp. Så målet blev at holde dem på under 20 mål. Det lykkedes rigtig godt. Første periode blev kun tabt 1-4 og anden periode 0-6. Så en samlet nederlag på 1-10 imod det hold der endte som en nr. 2 i 1 division var man meget tilfreds med.

I slutspillet spillerede nr. 1 og 2 i hver pulje om medaljerne i 1 division. Med en 7. plads i pulje skulle vi møde nr. 8 fra den anden pulje i slutspillet. Det blev en tæt kamp. VI-KA vandt første periode med 3-2, men tabte desværre anden periode 0-3 og altså samlet 3-5. Derfor skulle man spille og 11-12. pladsen i sidste kamp. Det blev til endnu en sejr på 5-2 og dermed en samlet 11. plads.

Den danske topscore liste er:

Martin 13. mål
Henrik og Tobias 3 mål
Mikkel og Simon 2 mål
Flemming 1 mål

Alt i alt var det en meget lærerig stævne. Desværre var dommerpræstationerne meget svingende, da mange dommer tillod alt for meget fra slag på stave til hård spil ved banderne. Den der var heldigvis også nogle dommer der tog opgaven mere seriøst. Det var de kampe der gik bedst for os, da vi ikke var så gode til brýdning ved banderne.